Kirsten Manussen
Ribeslaan 1A
7313 GT Apeldoorn
telefoonnummer: 055-8445443
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
kvk nr.: 58944303
BTW nr: 101264793B01 
Wanneer u belt kan het zijn dat ik aan het werk ben en niet kan opnemen. Per mail ben ik het beste bereikbaar. 
 
Voor Apeldoorn geldt helaas een cliëntstop. Alleen in overleg met het Centrum voor Jeugd en Gezin kan nog gekeken worden of een cliënt bij mij in behandeling mag. 
 

Openingstijden

De praktijk is van maandag t/m woensdag open van 9.00 uur tot 17.30 uur. In verband met de meivakantie is de praktijk gesloten van 27 april t/m 7 mei. 

Bereikbaarheid

Met de auto

De praktijk ligt aan de Jachtlaan en is goed bereikbaar. De ingang is aan de zijkant, aan de kant van de Ribeslaan. Mijn praktijk bevind zich in het pand van Makelaar van Vliet. Tussen 10.00-15.00 uur is er een parkeerverbod in de wijk. Er is een parkeerplaats beschikbaar op het terrein, waardoor je op het terrein gratis kan parkeren. Aan de zijkant van het pand is plek voor vier auto’s, waarvan één plek beschikbaar is voor iedereen die voor mij komt. Let er alsjeblieft op dat je zo parkeert dat er ruimte is voor de andere drie auto’s. Achter de auto’s is een fietsenstalling, die wat moeilijk zichtbaar is vanaf de weg.

Met de bus

Kinder- en Jeugdpsycholoog Manussen is goed bereikbaar met de bus. Neem vanaf het centrale busstation in Apeldoorn bus 2 of 3 richting Rijkskantoren en de Apenheul of bus 6 richting Rijkskantoren. Stap uit bij de halte Jachtlaan. Het pand bevindt zich naast de bushalte. 


Grotere kaart weergeven